Pilot Parallel Kalligrafeer Pen 1.5mm + 1 x Blok Archie's Calligraphy Papier A4 Formaat

31,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Pilot Parallel Kalligrafeer Pen 1.5mm + 1 x Blok Archie's Calligraphy Papier A4 Formaat

Productbeschrijving
De grote doorbraak in het ontwerp van kalligrafie pennen! 
Door de unieke structuur van de penpunt heeft Pilot’s Parallel Pen een mooiere en scherpere handtekening 
dan elke andere kalligrafie pen.

Penbreedte: 6.0mm 

Elke set bevat: 1 Parallel pen
twee patronen (rood en zwart)
een penpunt reiniger en een reinigingsconverter.

Dé bijzondere kalligrafie vulpen voor zeer 
mooi kalligrafeerwerk.
De penpunt van de Parallel Pen wordt 
gevormd door 2 laterale plaatjes. 
U krijgt een fantastisch kleureffect door de kleuren 
van de ene punt in de andere te laten overvloeien.

+ 1 x Archie's Calligraphy A4 Blok - 9/6/9mm -

Het geheim voor mooie kalligrafie begint met goed papier
Archie's Calligraphy Copperplate kalligrafieblokken bevatten 50 vellen papier, speciaal voor kalligraferen met flexibele, scherpgepunte pennen en vulpennen. De papierdikte is 120 grams en het ivoorkleurige papier zorgt voor een elegante uitstraling. Eén zijde is voorzien van subtiele maar goed zichtbare lijnen om het Copperplate schrift toe te passen en daarnaast uitstekend geschikt voor Spencerian, Palmer en moderne kalligrafie. De lijnen overheersen niet en leiden ook niet af van het gemaakte schrift. 

De verhouding 3:2:3 wordt bepaald door de blauwe horizontale lijnen en de hoek van 55 graden wordt aangegeven met roze lijnen. Dit zijn de meest klassieke verhoudingen voor het Copperplate schrift. De maat 9mm/6mm/9mm heeft een ascender van 9 mm, een letterlichaam van 6 mm hoog en een daler van 9 mm lang. Op een pagina zijn er 11 regels aanwezig, meest geschikt voor beginners (grote lettergrootte). 

Het blok is speciaal ontworden voor kalligrafeerders, meer in het bijzonder voor hen die kalligrafie willen leren en oefenen, maar het is ook zeer geschikt als briefpapier. Speciale nadruk is gelegd op de kwaliteit van het papier: het is getest met diverse inkten en de inkt loopt niet door of uit. Het papier is glad, waardoor het niet krast, zelfs niet met een scherpe kalligrafiepunt. De goede kwaliteit en de gladheid van het papier is belangrijk tijdens elke fase van het leren kalligraferen, maar nog belangrijker in de beginperiode omdat het de beginner verlost van frustratie, problemen en ontmoediging wanneer er geleerd wordt te schrijven met een scherpe, flexibele penpunt. 

Het ecologische papier (van hernieuwbare bronnen, FSC-gecertificeerd), is zuur- en chloorvrij. Het papier is daarnaast geschikt voor archiveerdoeleinden en kan minstens 200 jaar worden bewaard. 

De kaft is gemaakt van gerecycled papier en geprint in een chocoladebruine kleur, waardoor het een elegant en vintage uitstraling heeft, buitengewoon geschikt om cadeau te geven.