Leer Handletteren met Hemelsblauw + 2 Handlettering Oefenblokken/papier + 3 Pentel S520 Handlettering Pennen

37,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Leer Handletteren met Hemelsblauw + 2 Handlettering Oefenblokken/papier + 3 Pentel S520 Handlettering Pennen

1 x Boek: Leer Handletteren met Hemelsblauw
WAT KUN JE VERWACHTEN?
We hebben een opzet gemaakt van de informatie die we in het boek wilden hebben en toen we daar tevreden over waren zijn we aan het illustreren geslagen. In het boek wisselen illustraties, voorbeelden, informatie en werkbladen elkaar af. Je vindt in het boek de basis van het handletteren, denk dan aan; Wat heb je nodig? Hoe begin je? Hoe handletter een quote? Hoe handletter je in een illustratie? Hoe breng je variatie aan? Welke soorten letters heb je? Hoe maak je gebruik van kleur? Etc.
De voorbeelden en werkbladen in het boek zijn bedoeld om je op weg te helpen. Je kunt bijvoorbeeld met maar liefst zeven compleet uitgeschreven ABC’s oefenen in allerlei verschillende soorten letters.


2 x Handlettering Oefenblokken Landscape liggend formaat/oblong (21 x 30) met 60 pagina’s wit papier, praktisch in een spiraal binding.

>
+ 3 stuks Pentel S520 Handlettering Pennen
De Sign Pen is de perfecte metgezel voor dagelijks gebruik, voor kunstenaars, ontwerpers en iedereen die graag schrijft, tekent en schetst. Hij is een echte all-rounder en de professional onder de viltstiften.De lijndikte bedraagt 0.4 mm, en de inkt is op waterbasis.